טיפול בדיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

27/07/2008 | 22:28 | מאת: רונן

שלום, הנני סובל מזה שנתיים מדיכאון בא וחולף עקב אי התגברות על אהבה נכזבת . אני מסתגר בבית אחרי העבודה ולא יוצא לאף מקום , אין חשק לעשות דבר , מה אני יכול לעשות ?

31/07/2008 | 09:47 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

רונן שלום, צר לי על החוויה הלא נעימה שעברת בקשר לאהבה נכזבת. שנתיים זו תקופה ארוכה מדי שבה אתה לא מצליח להתאושש בכוחות עצמך. האם פנית לעזרה רפואית כדי לצאת מהמצב? אם תמשיך להסתגר בבית ותמנע מאינטרקציות חברתיות המצב ימשיך להחמיר. אתה ללא ספק זקוק לעזרה מקצועית (טיפול אנטי דיכאוני ופסיכותרפיה שבמהלכה תוכל לעבד את החוויות הלא נעימות, תרכוש כלים ומיומנויות על מנת לאפשר לעצמך יצירת קשרים חברתיים חדשים). חשוב להבהיר כי ההסתגרות מחמירה את המצב וככול שאתה מסתגר זמן רב כך קשה יותר להתחיל לצאת מהבית. תודה על פנייתך לפורום, אשמח לענות על שאלות נוספות, בברכה, אירנה נתנאל

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול