דיכאון כואב

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

10/08/2008 | 18:17 | מאת: מורן

שלום!אני סובלת מדיכאון בערך 9 חודשים עקב חוויה לא נעימה שעברתי. מטופלת אבל הטיפול עוזר לי ואז שוב יש לי החמרה ושוב עוזר ושוב מחמיר שינו לי את הכדורים כבר פעמיים ,ומאז התחלת הדיכאון התחלתי לסבול מכאבי ראש מאוד חזקים האם יש איזה קשר בין כאבי ראש לדיכאון? המטפלת טוענת שאין ומפנה אותי לרופא נרולוג . ומה יכול לשפר את מצבי ? תודה מראש

10/08/2008 | 19:00 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

מורן שלום, כשאת כותבת "הטיפול" לאיזה סוג של טיפול את מתכוונת? אשמח אם תרחיבי. בברכה,

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול