האם אני בדיכאון?

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

10/08/2008 | 01:01 | מאת: edws

כבר שנתיים אני מרגישה עצובה לפחות פעם אחת בשבוע והעצב בא פתאום, לפני שנה התחיל החוסר ריכוז וזה ממש בא לידי ביטוי בציונים שלי, גם התחילו בעיות בשינה ואני כמעט ולא מצליחה לישון כל לילה בקושי כמה שעות אני תמיד נרדמת בשעות ממש מאוחרות וזה מפריע לי בתפקוד במשך היום. אני מרגישה ריקה והכל כבר לא מעניין אני כמעט ולא נהנית מדברים רגילים שהייתי פעם עושה.

10/08/2008 | 03:00 | מאת: רוני

10/08/2008 | 14:27 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

שלום לך, שאלונים לאבחון עצמי ומידע נוסף על דיכאון ניתן למצוע באתר : www.mindclinic.co.il תודה על פנייתך לפורום, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול