ציפרלקס

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

08/08/2008 | 17:23 | מאת: מיכל

שלום בעבר נטלתי ציפרלקס, והוא די עזר לי אבל התופעות לוואי שלו היו כמעט בלתי נסבלות, השמנה, אכילה, הזעה מביכה, דיכוי מיני, עייפות מכבידה... האם יש כדור נגד דכאון שאין לו את התופעות האלה?תודה מראש

10/08/2008 | 02:56 | מאת: רוני

כל תרופה יש לה תופעות לוואי אפשריות אך כל אדם יגיב בצורה שונה לאותה תרופה הפיתרון לנסות להמשיך לחפש איזון בין שיפור במצב ונפשי ותופעות הלוואי הפוטנציאליות/אפשריות.או להמשיך לחפש תרופה שאת באופן ספציפי לא תושפעי מתופעות הלוואי שלה.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול