דיכאון בגיל הזהב.

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

19/09/2010 | 14:14 | מאת: משה

שלום, אבי בן ה-70 לוקה בדכאון בה והולך מזה שנים. אין הוא מטופל כנגד מאחר ואינו רוצה ללכת לכל טיפול. הדיכאון בה לידי ביטוי, בבידוד עצמי מחברים ומשפחה, אי שקט, שינה טרופה ,דיבור אובדני ,צריכת אלכוהול ועוד. המדובר באדם שיצא לגימלאות בגיל 60 והיה מכור לעבודתו, ומאז לא חזר למעגל העבודה. שאלתי: האם תוכלו להמליץ על מטפל דובר רוסית? נ.ב אבי אדם סגור, מסוג השומרים כל דבר בבטן. מה ניתן לעשות בעבורו. תודה מראש.

21/09/2010 | 15:47 | מאת: ד"ר אלונה גוברמן

שלום. אני ממליצה לפנות לפסיכיאטר/פסיכולוג לצורך איבחון מעמיק. אתה יכול לפנות לקליניקה שלנו. יש לנו פסיכולוגים ורופאים דוברי רוסית בברכה, www. mindclinictlv.co.il 036962733 036962745

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול