בעיית דיכאון אצל ילדים

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

29/07/2008 | 20:15 | מאת: כוכי

התייעצות בנושא דיכאון ילדים - ניסיונכם חשוב לנו ... שלום רב, בני בן העשר אובחן כסובל מדיכאון ע"י פסיכיאטר. הומלץ לנו על טיפול בכדור מסוג פריזמה , מינון - חצי כדור ליום לתקופה של מספר חודשים , עד חצי שנה . אשמח ללמוד מניסיונכם לגבי השלכות הטיפול הנ"ל לגבי: 1) התמכרות לכדור . 2) תופעות לוואי . 3) השפעה על התפתחות הילד . מהו הטיפול המומלץ לדיכאון בילד צעיר (בן 10) מניסיונכם ? תודה.

30/07/2008 | 19:37 | מאת: סיגל קוליק

כוכי שלום, עד שמומחי הפורום יענו. כמטפלת שיאצו, ומתוך הבנה שאת מהססת לגבי שימוש בתרופה עבור ילד - אפשר במקביל להמשך הייעוץ והטפול הרפואי, לשקול טפול משלים שאינו מערב שימוש בתרופות ויכול להקל ולשפר את מצבו של הילד. בהצלחה, סיגל

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול