בעיה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

29/07/2008 | 12:49 | מאת: חני

אני חושבת שאני בדיכאון לפני בערך 5 שנים היה לי סרטן אני חושבת כול פצע, דלקת מחלה עלולים להוביל לחזרה של המחלה. אני כמעט ולא מתפקדת אני לא עצמאית לא גרה לבד וחציתי מזמן את גיל ה 30 H E L P

31/07/2008 | 09:34 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

חני שלום, סביר להניח שאת סובל מהפרעת חרדה והדיכאון מתלווה כתוצאה מהחרדות והמנעויות שלך. כלומר הדיכאון הוא משני ואם תטפלי קודם כל בחרדות גם הדיכאון יעלם. טיפול משולב של תרופות ותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) אישית או קבוצתית הוכיח את עצמו כטיפול הכי יעיל בחרדות. תודה על פנייתך לפורום, אשמח לענות על שאלות נוספות, בברכה, אירנה נתנאל

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול