פניה לדר אירנה צריך 20 תווים

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

05/11/2021 | 18:48 | מאת: אייל

שלום דר!!! כבר כתבתי בעבר שאעני מרוצה בכלל מהרופא המטפל בי.. כעת נמצא באישפוז פסי"... חש אי שקט גדול מאוד.. גם מאוד אובססיבי בחשיבה ובמעשים.. תני לי ממך טיפים לעבור את התקופה הזן.. הסרקואאל גורם לי לעצירות ובעיות בקיבה מאז תחילת לקיחתו.. אודה לתגובתך שבת שלום

07/11/2021 | 10:26 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום, צר לי על המועקה שאתה חווה. לעיתים לוקח זמן להגיע לאיזון ויש להיעזר בהרבה סבלנות. חשוב לפעול בהתאם להמלצות אנשי הטיפול שמלווים אותך ולדון איתם על תופעות לוואי כדי להגיע לפתרונות מתאימים.

07/11/2021 | 20:17 | מאת: אייל

תודה על תגובתך.. נמצא כבר שבוע באישפוז נוטל המון תרופות ומאוד כפייתי ממש בצורה נוראה ...הערב הרופא הפחית לי מינון סרקוואל בגלל שהתלוננתי על עצירות ומאידך אני פוחד להיות יותר באי שקט... אני לא רוצה להתייאש... שוב הסרקוואל בשילוב הלפונקס גורם לי לעצירות.. האם תוכלי לתת לי כיוון ... כי יש המון תרופות אבל גם עם ת. לוואאייי קשות ... מה לעשות

07/11/2021 | 20:28 | מאת: אייל

הצוות הרופאים אומרים שאני נוטל המון תרופות אז מה כבר אפשר לעשות איתי... תודה

08/11/2021 | 17:47 | מאת: אייל

שלום דר!!! הרופא רשם לי כדור פנרגאן 25 ולאחר כשעה חשתי הקלה משמעותית בהרגשה כאילו הכדור ממש הרגיע אותי .. רוצה לשאול האפ יש לתרופה תופעות לוואאייי ואיזה באם כן יש .... ???תודה על תשובתך

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול