רציתי לשאול את הדר תודה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

03/10/2021 | 22:37 | מאת: אייל

שלום רב !! לפני כמה ימים הרופא העלה פרפנאן ואמר לי להוריד לגמריי את הסרקואאל . כמו"כ נוטל עוד תרופות אבל זה בסדר ?? זה נראה טוב ? כלומר זה לא יהווה לי בעיה ? אשמח למענה תודה רבה תודה ולילה טוב

10/10/2021 | 16:54 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, באופן כללי, הפסקת התרופה ועליה במינון של תרופה אחרת עם השפעה דומה הינה פעולה מקובלת ומתבססת על שיקולים רפואיים ספציפיים למטופל ולמחלתו. במידה ויש לך ספקות בנוגע להמלצה שקיבלת, חשוב לדיין אותם עם הרופא המטפל.

13/10/2021 | 09:41 | מאת: אייל

שלום רב !!! ראשית תודה על תגובתך . אני זקוק לראות רופא אבל הדר שלי הוא אינו זמין אליי מתי שאני צריך . וההרגשה שהוא לא לוקח אחריות לאחר מה שהוא עושה איתי מכיון שהוא לא מצליח לאזן אותי ומוריד ומעלה תרופות בבום אחד גדול ללא שום התקשרות מצידו .. דר אירנה שאלה מה היית מציעה לי לעשות ?? תודה על תגובתך

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול