כהמשך לפנייתי אל דר אירנה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

12/08/2021 | 23:05 | מאת: אייל

שלום דר אירנה יקרה !! זה אני אייל ואשמח לקרוא תגובתך על הודעתי האחרונה . המון תודה ומאוד אשמח לקרוא תגובתך ..

19/08/2021 | 12:24 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום אייל, זוהי תגובתי לשאלתך האחרונה: שלום רב, באופן כללי הפחתת המינונים או הפסקה של תרופות, במיוחד עם מדובר במצב נפשי יציב, עלולה להביא להחמרה במצב. לגבי מצבך באופן ספציפי, אין אפשרות לענות על שאלתך במסגרת הפורום וללא בדיקה.

22/09/2021 | 21:29 | מאת: אייל

שלום דר !! יש לי שאלה אלייך בבקשה >> כיצד אני יכול להגיע אלייך לטיפול ??? כי הרופא שלי הפחית לי מינון של לפונקס ב25 מ"ג ואיני ככ בטוב הסברתי לו שאני זקוק אליו כמובן רק מידי פעם אך הוא לא הסכים ואני מידי פעם צריך לראות רופא . אני רוצה להחליף מרפאה כי הוא לא זמין במהלך כל החודש . מה היית מציעה לי לעשות ?? אני מתמודד גם עם המון תחושות לחץ ומתחים בלתי מוסברים כמו"כ נוטל סרקוואל ... מאוד אשמח להמלצתך תודה רבה לך על כיוון חשיבה לילה טוב

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול