כהמשך לתגובה וההודעה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

01/08/2021 | 02:10 | מאת: אייל

שלום דר !! ותודה על תגובתך לעדכן שהפחתתי חצי כדור של 25 מ"ג לפונקס ואני מרגיש סביר וטוב . רציתי לשאול כיצד אני יוצר קשר עם הרופא המטפל בי במרפאה לברהנ"ש בעירי .. כי אני פוגש וההזדמנות היחידה שייש לי לראותו זה רק בתור . והוא אומר לי תתמודד לבד .. אתה לא חולה כפי שאתה חושב על עצמך ואציין שאני נוטל ממש הרבה כדורים והוא בדעה שאיני צריך לכולם . תודה ושבוע טוב לך

07/08/2021 | 10:15 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, אני שמחה שאתה מרגיש יותר טוב. אכן, לעיתים ישנן אי הסכמות בין רופאים למטפלים וזה דבר תקין וסביר. חשוב לנסות להגיע להבנות עם הרופא המטפל והמקום המתאים ביותר לכך הוא חדר הטיפולים: בפעם הבא שתפגוש את הרופא, תנסה שוב לנסח את השאלות שלך עם דגש על הדברים שמדאיגים אותך, להקשיב לתשובותיו ולבקש הבהרות במידה ותשובותיו לא מספקות או לא מספיק ברורות עבורך.

10/08/2021 | 21:56 | מאת: אייל

שלום דר !! הרופא הפחית לי מינון של לפונקס ואיני ממש בטוב .. אצלי כל הפחתה ממש מורגשת בנפש אני מגיב לנושא .. כאמור אני מטופל במרפאה בעירי ואיני ממש מרוצה מהרופא שמלווה אותי . אסביר :: הפרופסור שמטפל בי הוא מנהל מערך הפסיכאטרי של בית החולים ביקשתי ממנו שייתן לי אפשרות לדבר איתו פעם בשבועיים והוא דחה את הרעיון . אמרתי לו על המיחושים והעצירות שייש לי כנראה מהתרופות ואמר שהוא אינו קשור לזה .. לכן אני פונה בפנייה אישית מה את מציעה לי לעשות בסיפור הזה ??? והאם אני יוכל לבוא לטיפול אצלך או לרופא אחר כמו פ ליאון גרינהאוס .?? אציין שהמטפל שלי דוחה בתוקף להחליף רופא בהסבר שבסוף אני יגיע לאותה הנקודה .. האם הוא צודק ומה את מציעה לי לעשות לשיפור ואיכות החיים שלי . ואגב היום הרופא המשפחה שלי רשם לי תרופה בשם קראוון תודה על תגובתך לילה טוב

12/08/2021 | 23:01 | מאת: אייל

שלום דר נכבדה !!! מאוד אשמח להתיחסותך להודעתי תודה לך מראש לילה טוב

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול