גמילה מתרופות והפחתת מינונים

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

18/07/2021 | 21:36 | מאת: אייל

שלום דר !!! אני נוטל המון המון תרופות >>((( עם השנים התמלאתי )))) כיום אני רוצה מאוד להפחית מינונים גם הרופא אצלו אני מטופל מזה שנתיים + מעודד אותי למשל להפחית קצת לפונקס .ויש לי פחדים מהשלב הזה כי הרי כל כדור עושה לנו משו בגוף הא?!! ארצה מהדר ומהגולשים כיצד אני נכנס לתהליך הזה בצורה טובה ויעילה .. אציין שמזה שנים אני נוטל כ 20 כדורים כל יום במהלך היום .. ואני חש מסטול וישנוני . אשמח לרעיונות . תודה ולילה טוב

25/07/2021 | 11:07 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום, יש חשיבות למעקב מאוד צמוד בתהליך של הפחתת המינונים או הפסקת התרופות, מאחר ובתקופה זו יש סיכון של החמרה וחשוב להיות עם יד על הדופק. אין דרך אחת פשוטה לבצע את התהליך ומאוד חשוב לתאם אותו עם הרופא שמכיר אותך ויהיה זמין במקרה הצורך.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול