איך לטפל בהתקפי חרדה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

28/06/2021 | 20:04 | מאת: חוה יהלומי

אני בת69 אני מרגישה לפעמים שאני לא יכולה ללכת או שיש לי חולשה. הגעתי פעם למיון בקושי הלכתי פנימה אבל לאחר שכל הבדיקות היו בסדר יצאתי והלכתי כרגיל. כל בדיקות הדם בסדר גם בדיקת הלב א.ק.ג. היא בסדר. מה עושים?

04/07/2021 | 11:20 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום,  במידה ולא סבלת בעבר מהתקפי חרדה ומדובר בתסמינים שהופיעו לראשונה בחייך, מאוד חשוב לשלול סיבות גופניות ולהשלים את הבירור המומלץ ע״י הרופאים שבדקו אותך עד כה. רק במידה ולא ימצאו סיבה אחרת לתסמינים חוץ מהחרדה, יש לפנות לטיפול נפשי , עדיף קודם לפסיכיאטר ובהמשך בהתאם להמלצותיו.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול