כיצד לנהל את הזמן אשמח להמלצה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

22/06/2021 | 22:06 | מאת: אייל

שלום רב !!! בחודשים האחרונים אני מתמודד עם תופעות של עצירויות למינהן כלומר פעם יש לי יציאה ובאם אוכל משו אז שוב אני צריך להתפנות כנראה שזה מהתרופות ואני נוטל המון תרופות והרופא שלי בעד להפחית לי מינונים ומקווה שארגיש טוב . אך הפנייה העיקרית היא שאני כל הבוקר וממש כל הבוקר אני סביב עצמי זה מתבטא בסידור החדר והניירת שלי וזה לוקח ממני המון זמן כמו"כ גם סביב היציאות שלי וחש שאני מוגבל ה ישמור . אני חש הפסד זמן ושעות אחכותיות עם עצמי ונמנע ממני לעשות דברים אחרים יותר חשובים . בנוסף אני אמור להיפגש עם המדריך שמגיע מרחוק ולא מגיע לפני 10 וחצי בבוקר הוא בא מרחוק ומכיון שבשעה זו אני כבר נהיה פנוי במצב הטוב אז אין ככ טעם שהוא יבוא .. איני מבצע את התורניות שלי אני כל הזמן סביב עצמי שאלת מליון הדולר שלי היא איך אני מפסיק להיות סביב עצמי כל הזמן "ומחלק" את עצמי ואת הזמן שלי לכל הדברים אותם עליי לעשות . אשמח לקבל כיוונים והמלצות תודה ולילה טוב תגובה

04/07/2021 | 11:14 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום , לצערי אני לא בטוחה האם הבנתי את שאלתך מכיוון שכתבת על מספר בעיות. ניהול הזמן הוא דבר מורכב מאוד , במיוחד כשיש התמודדות עם בעיות נפשיות ופגיעה תפקודית. כדי להצליח - חשוב לקבל עזרה של איש מקצוע שמכיר אותך ויכול לכוון בנושא.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול