הוספת תרופה לצורך של שינה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

13/06/2021 | 21:48 | מאת: צביקה

שלום, מטופל בסרוקסט 30 מג לחרדה ודיכאון . סובל גם מבעיות שינה . ניסיתי לשלב מירו אך גרם לעלייה מאוד משמעותית במשקל ולעייפות קשה ביותר . ניסיתי גם טרזודיל אך פחות עזר והיו תופעות לוואי שונות כמו כאבי ראש גודש באף והפרעות עיכול. האם אלטרולט אפשרי במקרה זה ? באופן כללי הוא מותר יחד עם סרוקסט? תודה

14/06/2021 | 19:37 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, אלטרול הוא תכשיר נוגד דיכאון עם השפעה מרדימה. באופן כללי מומלץ להימנע משימוש במספר נוגדי דיכאון בו בזמן בשל סיכון לתופעות לוואי, אך אין התווית נגד מוחלטת לכך , במיוחד במידה והרופא המטפל מתרשם כי זאת אופציה סבירה עבורך.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול