אריפליי ותוסף גאבא?

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

19/05/2021 | 21:03 | מאת: אחת

האם מסוכן לשלב? מקבלת אריפליי 5 לאחר אינספור ניסיונות עם כדורים שונים, כולל אריפליי כתוספת לפריזמה/ברינטליקס - היו לי המון תופעות לוואי בלתי נסבלות. אריפליי לבד במינון 5 מ״ג עוזר (לדיכאון וחרדה), בנוסף מקבלת חצי קלונקס של 0.5 - האם ניתן לקחת תוסף גאבא במטרה להיגמל מהקלונקס? הכדור עובד ביחס לעבר, אבל עדיין יש אי שקט. אני מעל חודש וחצי עם אריפלי 5 לבד.

23/05/2021 | 19:24 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, לצערי לא הצלחתי להבין את שאלתך. מהכתוב עולה כי על אף ריבוי התרופות את עדיין לא במצב מאוזן ויש ככל הנראה צורך בשינויים נוספים או לסירוגין התערבות הלא תרופתית (פסיכולוגית , שיקומית וכד׳). מאחר ומדבור בהרכב תרופות מורכב, התשובה הכי טובה לגבי השילובים ניתן לקבל אך ורק מהרופא המטפל שלך שהפעיל שיקולים בבחירת התרופות בהתאם לתסמינים מהם את סובלת. אנא פני לרופא המטפל לצורך בירור.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול