איך להחזיר לעצמי את המוטיבציה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

14/05/2021 | 17:20 | מאת: רינת

שלום רב. אני נמצאת בטיפול, מתחילה עוד מעט דרך טיפול עבודה חדשה בקהילה, יש לי צוות נפלא רופא נהדר. אבל בזמן האחרון אני חשה מין דכדוך וחוסר מוטיבציה לפעול. הרופא לא מעוניין להחליף לי תרופות,אני נתמכת על ידי הצוות שאני נמצאת בשיקום בבוקר אני מלאת שמחה ואנרגיה אבל שאני חוזרת הביתה אני חשה דכדוך חוסר מוטיבציה ורציתי לשאול עם תוכלי לתת לי טיפ איך לחזור לפעול להיות שמחה ולהחזיר את האנרגיה? אני ממש מודה לך

23/05/2021 | 19:20 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, לצערי אין פה תשובה פשוטה וחשוב קודם כל לברר מהי הסיבה לירידה ברמת האנרגיה. האם מדובר בבעיה גופנית ואז כדאי לפנות לבירור רפואי אצל רופא משפחה או לסירוגין יש שינויים בסביבה שלך שמתישים אותך כגון לחץ בעבודה, מתח ביחסים עם המכרים / משפחה. לפעמים , חוסר אנרגיה ועייפות הם תוצאה ישירה של עומס, בין אם פיזי או נפשי ובמקרים אלו צריך להפחית את הציפיות ודרישות ולתת לעצמך לנוח. תנסי בשיתוף עם הצוות שמטפל בך להבין מהי הסיבה אצלך ולפי כך לנסות לשנות את המצב.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול