נוטל המון תרופות רוצה פיתרון

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

23/03/2021 | 22:14 | מאת: אייל

שלום וברכה !!! אני חש מאוד מאוד מבולבל .. מצד אחד אני נ וטל המון תרופות .. איני מבין איך הרופא שלי מתנהל ..>> אציין שזה רופא מאוד מוזר מהגישה שלו אליי ואיני יודע כיצד עם מטופלים אחרים הוא מתנהג.. אבל אני כל הזמן מתמלא בתרופות ומאוד קשה לי להפחית . כלומר שאני מפחית תרופה אז אני מתחיל לא לחוש בטוב . בחודש האחרון התחלתי פרפנאן שמאוד מרדים אותי . בגדול אני חש סבל ואני בחור מאמין ודתי מאמין שהכל מלמעלה . עלה ועולה לי רעיון להחליף רופא אך המטפל שלי אומר לא לעשות את הצעד הזה מאידך אני חש סבל וביקשתי מהרופא המטפל שלי להפנות אותי למסגרת אישפוז יום אבל משם לא יצרו איתי קשר .. אשמח לקבל הכוונה ועצה כיצד להמשיך הלאה . תודה רבה וכל טוב

24/04/2021 | 20:49 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום, את חוות הדעת הנוספת של פסיכיאטר ניתן לבקש הן בקופת חולים, הן במרפאה ציבורים לבריאות הנפש והן אצל המטפלים הפרטיים. קבלת חוות דעת לא מחייבת החלפת הרופא המטפל.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול