כדורים פסיכיאטרים ויפאקס וולבוטרין

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

04/03/2021 | 05:45 | מאת: ישראל

שלום דוקטור. אני לוקח את הוולבוטרין וויפאקס בשעות הצהריים בדרך. השאלה שלי יש ימים שאני שוכח לקחת בצהריים האם לקחת בערב? או עדיף לחכות למחר ? והאם זה משפיע על המצב הנפשי שלוקחים כל יום לא באותה שעה. יש ימים שיש הפרשים של 4-5 שעות. כלומר- השעות שלי שלוקח כדורים הם בשעות 1-2 בצהריים. יש ימים שלוקח ב-10 בבוקר. ויש ימים שלוקח ב5-7 בערב זה בסדר שיש הפרשים כאלה או שזה בעייתי ?

14/03/2021 | 08:21 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום, לקיחת הכדורים בשעות קבועות יחסית היא חשובה אם כי לא קריטית, עדיף לקחת את הכדור באותו היום בשעה שונה מאשר לדלג.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול