בהמשך למכתבי הקודם דכאון התפרצות מחדש

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

09/02/2021 | 08:51 | מאת: מישהי

כפי שכתבתי במכתבים הקודם דכאון התפרצות מחדש הייתי בחלת ועכשיו מחזירים אותי לעבודה רגשית אני לא יכולה לחזור אין לי סובלנות לשמוע אף אחד ואני בטוחה שיכלו שיחות בנושא חיסונים פוליטיקה ואחרים אני פשוט פוחדת שאני אתפרץ להתקף זעם אני כל כך לא יכולה לשמוע יותר את כל הדעות התחושות האשמות ההתערבות במי כן התחסן במי לא כפי שאני מכירה את עצמי אני אתפוצץ בצורה הכי מכוערת אז הוצאתי מחלה לעוד שבוע ודחיתי את החזרה לעבודה אבל עד מתי????? בסופו של דבר אצטרך לחזור אבל אני באמת לא יכולה לשמוע אף אחד פוחדת מהתפרצויות זעם כבר הייתה אחת עם המנהלת שכעסה עליי שיש לי אישור מחלה לא סיפרתי לה על מצבי הנפשי אני לא חייבת אבל דרשה בכל תוקף שאחזור לעבודה ואני התפרצתי עליה ואמרתי שאני לא חייבת לחזור כל עוד יש לי אישור מחלה אשמח אם תעזרו לי להתמודד תודה מראש

09/02/2021 | 18:13 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום, בהמשך לתגובתי הקודמת, מאוד חשוב שתפני לעזרה מקצועית. אין ספק שמדובר בשינוי לרעה במצבך הנפשי וסיוע מקצועי מהיר עשוי להביא לשיפור בכל תחומיי חייך ולמנוע הסתבכויות.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול