דכאון לאורך שנים התפרצות מחודשת

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

31/01/2021 | 07:48 | מאת: מישהי

שלום רב אני בת50 מגיל 30 סבלתי מדכאונות קשים שבאו בגלים וגם סובלת מפיברו .אני כבר כמה שנים טובות ללא כדורים וכמו כולם מצב הרוח משתנה יום שמחה יום עצובה מי מאיתנו לא ככה??? בשנתיים האחרונות הגעתי למטפל נהדר שעשינו דרך נהדרת ועשיתי שינוי מדהים אבל מה לעשות הגיל שיחק פה תפקיד הפסיק לי המחזור הקורונה הגיעה חשוב שקעתי מסיבות כאלה ואחרות אסור לי הורמונים כתחליף למחזור ומצד שני אני לא רוצה לחזור לכדורים נוגדי דכאון שנים שנגמלתי אבל מרגישה ששוקעת מיום ליום עצובה מדוכדכת לא יחסי מין חוסר סובלנות אשמח לקבל עזרה תודה

09/02/2021 | 18:10 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום, אני מבינה את ההתלבטות שלך בנוגע לחזרה לטיפול התרופתי, אבל סביר להניח שזאת הדרך הנכונה לעזור לך, זאת מאחר ובעבר הטיפול עזר וקרוב לודאי גם כעת עשוי לשפר את מצבך. ניתן ומומלץ להיעזר גם בטיפול פסיכולוגי פרטני ו/או קבוצתי וכן לנסות לשפר את רמת התפקוד שלך ולהעשיר את אורח החיים בפעילויות הפנאי ופעילות גופנית.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול