בבקשה מידע על אריפליי

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

19/08/2020 | 22:45 | מאת: אייל

שלום דר !! אני במערכת ברהנש" שנים . ועדיין לא ככ מצליחים לאזן אותי . נוטל לפונקס וביקשתי מהרופא לתת לי אריפליי . שאלתי היא !! נוטל חצי כדור של 5 מ"ג ואני שואל מתי אחוש שיפור וקצת מידע על התרופה . ואיך האריפליי הולכת עם הלפונקס ?? כלומר תהיהי האפשרות להפחית מינון לפונקס בעקבות האריפליי תודה על תגובתך

29/08/2020 | 13:23 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, באופן כללי לא מדובר בשילוב מקובל ובמקרה של טיפול בלפונקס, העדפה היא תמיד לעליה במינון של התרופה ולא הוספת תכשיר נוסף . עם זאת, במידה ואכן יחול שיפור משמעותי עם התרופה החדשה, סביר בהתייעצות עם הרופא המטפל לשקול שינויים כגון הפחתת המינון של לפונקס.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול