מעבר מויאפקס ללוסטראל

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

20/05/2020 | 17:51 | מאת: אורי

שלום ד"ר. אני לוקח כמה חודשים ויאפקס XR במינון 300 מ"ג לטיפול בחרדות וטורדנות. הטיפול איננו יעיל מספיק עבורי. איך עוברים לנטילת לוסטראל במינון 200 מ"ג? צריך קודם להפסיק את הויאפקס לחלוטין בהדרגה ורק אז להתחיל לוסטראל?

28/05/2020 | 11:18 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום, בדרך כלל מומלץ שהמעבר יתבצע באופן הדרגתי עם תקופת חפיפה בין שתי התרופות. חשוב לעשות תוכנית מפורטת של המעבר בשיתוף עם הפסיכיאטר המטפל. אין לבצע את השינוי ללא התייעצות ומעקב של רופא.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול