ברינטליקס הפסיק לעזור

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

08/09/2019 | 07:52 | מאת: יובל

אני מטופל כבר שנתים וחצי בברינטליקס 20 מג. בחודשיים שלושה האחרונים אני מרגיש שהכדור הפסיק לעבוד. חזרתי להיות מדוכא מסוגר ועצוב כמו לפני כן עם ירידה מאוד גדולה בתפקוד החברתי. . מה השלב הבא? האם קיימות תרופות לסבב ב'? מה מציעים לעשות?

10/09/2019 | 20:05 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום, מומלץ לבדוק ולהתייחס למצב הנוכחי באופן כוללני ולבחון אפשרות לסיבות להחמרה חוץ מהפסקת השפעת התרופה. למשל לפעמים ניתן לגלות גורם מלחציץ שהביא להחמרה ולהתייחס ולטפל בו. בכל מקרה הבחירה בטיפול התרופתי ושינויים צריכה להתבסס על הניסיון הקודם עם התרופות הספציפיות כאשר במידה והייתה תגובה טובה לתרופה מסויימת , סביר לחזור אליה ולתת לה צ׳אנס.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול