עדיין קשה בבוקר מה הפיתרון

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

10/07/2019 | 21:01 | מאת: אייל

בחודשיים האחרונים ..הצלחתי להפחית מינו ן כמובן יחד עם הרופא כ 100 מ"ג לפונקס .. מה שמעניין זה שאין כמעט שיפור או שינוי בנושא העייפות והקימה שלי בבוקר . כלומר עדיין מתקרשה לצאת מהמיטה . ישן עמוק מאוד . למרות הכל אני כן מגיע לעבודה אך גם מתעייף מאוד מהר כך שאין לי זמן ופמנאי וכוחות להמ שך הדברים בחיים ובדירה . שמחתי לשתף ולקבל עצה פיתרון תודה

12/08/2019 | 08:46 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, יתכן והסיבה לעייפות קשורה לגורמים אחרים ולא בהכרח רק לטיפול בלפונקס. כדאי לעלות את הנושא מול הרופא ולבחון סיבות אחרות אפשריות שמסבירות את העייפות.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול