לקום בבוקר בבקשה garho

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

23/06/2019 | 19:19 | מאת: אייל

שלום !!! עדיין מתקשה מאוד לקום בבוקר ןלצאת מהמיטה .\ זה גורם לי לתחושות לא טובות ולהרגיש לא טוב עם עצמי . בנוסף ...מכיון שאני עובד כל יום מהשעה 14 עד 18 בערב אני מפסיד את הפעילויות שלנו המתמודדים . וזה ממש חבל לי כי אני חש צורך בכך . אשמח לתגובות . תודה רבה ושבוע טוב לכולם תגובה שיתוף פתח בלשונית תגובה

26/06/2019 | 21:51 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, אחד הדברים שניתן לנסות הינו שינויים בסדר היום , בשגרה הקבועה. כדאי לבדוק מהי השעה שאתה הולך לישון ולבדוק אפשרות להקדים. כמובן כדאי להתייעץ עם הרופאה המטפל ולבחון את הטיפול התרופתי מחדש.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול