ציפרלקס 3 ימים ובעיות זקפה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

14/06/2019 | 22:53 | מאת: רועי

היי, התחלתי לקחת ציפרלקס לפני 3 ימים (חצי כדור כל יום) בגלל מעי רגיז שאני סובל ממנו כשנתיים. הכדור בינתיים גורם לי ללחץ ולבעיה בשמירה על זקפה מלאה - מה שגורם לי עוד יותר ללחץ. האם זה משהו שעובר עם הזמן? האם להפסיק את הכדור? תודה

26/06/2019 | 21:41 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, קשה לקבוע זאת בודאות, אך הרושם כי מדובר בעליה ברמת החרדה משנית להתחלת הטיפול החדש ולא בהכרח תופעות לוואי. הייתי ממליצה במצב זה להמשיך בטיפול ולתת לו צ׳אנס. כמבון, בכל מקרה של התלבטות מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל שמכיר אותך ואת הבעיה שאיתה אתה מתמודד.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול