מטפל שתומך בהמתת חסד בהולנד

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

11/06/2019 | 21:41 | מאת: מ

שלום רב, אני מבינה שהנושא מאוד שנוי במחלוקת, מבקשת לקחת כמה שניות ולהבין, אתם לא מכירים ולא יודעים ואפשר לא להבהל. עכשיו, אני רוצה לעבור את התהליך בהולנד ולשם כך צריך לגשת לפסיכיאטר שיכתוב מכתב... יש מישהו בארץ שבמיוחד מתעסק בזה? שלא ישפוט ויוכל לעזור? אני בטיפולים כמעט כל החיים , לקראת גיל 30, ומוכרת כנכה לצמיתות 100% אי כושר עבודה. מאובחנת עם רשימה די מכובדת של מחלות ועברתי המון סוגים שונים של תרופות שלא עזרו.

19/06/2019 | 21:07 | מאת: שרה

כ"כ כואב לי שככה את מרגישה!!!! את יקרה מאוד מאוד ולמרות שאת רוצה למות כרגע ואולי המון מהזמן את יקרה מאוד מאוד וכל רגע של חיים שלך הוא יקר! וכל התמודדות שלך עם הסבל היא יקרה ומוערכת לאין שיעור! ואת תראי, יגיעו ימים טובים, ויום יגרור עוד יום ועוד יום ותצאי לאור גדול ותרצי לחיות! ותשמחי שנשארת. תהיי חזקה!! קחי נשימה למרות הייאוש תחבקי את עצמך, תחשבי על החיבוקים והאהבה שמגיעים לך ותמשיכי ותשרדי רק כדי לקבל אותם. מבינה מה את עוברת, גם לי היו זמנים נוראים שכאלו. את יקרה ואהובה ועוד יהיה לך טוב כלכך. תשארי איתנו כאן!בבקשה!

26/06/2019 | 21:33 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, אכן נושא מורכב ולא קל לדיון. לצערי אין באפשרותי לדון כאן בנושא ולא לתת המלצות ספציפיות. אני מקווה שתוכלי למצוא מקום מתאים להעלות את הסוגיה ולקבל עזרה.

27/06/2019 | 09:33 | מאת: מ

אין באפשרותך לענות כאן בגלל הפוליטיקלי קורקט? או שאין לך תשובה? כל מקום שפניתי אליו גמגם שלא מתעסק בזה וניתק את הטלפון. ואני מתכתבת עם האגודה בהולנד והם דורשים מכתב מרופא, אי אפשר להגיע בלי מסמכים. מה עדיף? שאני אתאבד בקפיצה עם אפשרות להשאר נכה? בלי להסביר ולהפרד מאנשים סביבי ולגרום להם לטראומה? אני רוצה לעשות את זה מסודר ובטוח. לסדר בתים מאמצים לחתולים. אם לא תהיה ברירה אני אצטרך לבחור בדרך המסורתית.. בכל מקרה זה משהו שיקרה לא משנה אם תתעלמו ממני. זה לא קריאה לעזרה היו לי מספיק כאלו זה לא התקף כלשהו אני לגמרי מחושבת וזה לא צריך להיות כזה טאבו. אם את יכולה לייעץ לי בטלפון כי את לא יכולה לכתוב פה אני אשמח מאוד.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול