דולוקסיטן 30 לכאב ומחשבות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

25/04/2019 | 10:01 | מאת: עדי

רופאת המשפחה נתנה לי לקחת ל 30 יום דולוקסיטן 30 בגלל עודף מחשבות והתעסקות עודפת ומחשבות שלא מפסיקות על בעיות הגב שיש לי וגם לכאבים. מתי לקחת? היום אני לוקח בערב וזה רק כדור שני (פוחד מהתופעות לוואי )במהלך היום אני נוהג ועובד פיזי. בבוקר שאני קם יש לי שלשולים (כתוב דבקה על עצירות), תחושה שכל פעם שאני מפהק יש הרגשה מוזרה שבא להקיא ועייפות. זה תקין? בברכה

30/04/2019 | 17:20 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, בדרך כלל מקובל לקחת את התרופה בבוקר, היא לא אמורה להרדים או לגרום לעייפות. בנוגע לתופעות המתוארות יש סבירות גבוה שמדובר בתסמינים של חרדה, אך לא ניתן לקבוע זאת באופן ודאי ללא בדיקה וכדאי לפנות לרופא המטפל לצורך התייעצות.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול