חג שמח לכולם אשמח לתגובה תודה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

18/04/2019 | 10:21 | מאת: אייל

מזה כשבועיים ישן אצל חבר בשביל לקום בוקר בשעה סבירה . משום מה מאוד קשה לי לקום בבוקר . שוחררתי בדיוק לפני כ 3 שבועות . במהלך האישפוז רופא נתן לי להבין שזה לא רק התרופות ושעליי לעבוד על עצמי .כרגע ערב חג והמתחים קצת עולים לי מהלא נודע ושצריך בבית ההורים לתת יד ולעזור גם יש לי את הדירה שלי והחדר . שמחתי לעדכן ואשמח לתגובות . תודה רבה לכם חג שמח ורק טוב . תגובה

30/04/2019 | 17:15 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, ההסתגלות וחזרה לשגרה לאחר האשפוז לעיתים מלווים בקשיים. חשוב להמשיך לנסות לשפר את התפקוד על אף הקשיים, כפי שהמליץ הרופא. מאחלת לך רפואה שלמה.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול