יצא מהדעכאון ? הלוואיי

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

08/03/2019 | 15:40 | מאת: אייל

שלום דר !! סובל הרבה שנים מדיכאון וסכיז ואוסידי מטופל כמובן בתרופות עם הטבה חלקית .. נכון להיום איני מצליח לצאת מהדיכאון ומכל המחשבות אציין שניסיתי הרבה מאוד טיפולים ומטפלים ומשו קורה שאני לאחר המון שנים איני חש ככ בטוב . ברצוני לשאול מה עוד אפשר ואיך לשפר ההרגשה והמחשבות ? תודה רבה שבת שלום

17/03/2019 | 15:40 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, למרבה הצער ישנם מקרים בהם הטיפול לא מצליח להביא לשיפור משמעותי בדיכון ובדומה למחלות כרוניות אחרות, יש חשיבות להמשך התמודדות עם המחלה תוך דגש על החלק השיקומי. המטרה היא להגיע לשיפור תפקודי על אף קיומם של התסמינים. במקרים אלו עדיף שהטיפול יתבע במסגרת רב מקצועית עם מספר בעלי מקצוע מעורבים וטיפול כוללני.

17/03/2019 | 18:40 | מאת: אייל

תודה על תשובתך.... כעת נמצא באישפוז למטרת איזון תרופתי... השאלה שלי היא לאן אחזור לאחרי סיום אישפוז ? כלומר לאיזה מסגרת התכוונת ? תודה וערב טוב

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול