החלפה מציפרלקס לסרוקסט

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

16/02/2019 | 14:19 | מאת: אסף

הרופא החליפה לי לפני כ4 שבועות את הטיפול מציפרקלס10 מג לאחר הרבה שנים לסרוקסט 20 מג אני לא מרגיש שינוי וזאת בשילוב עם סרוקוואל 200מג שאלתי האם יש מקום להחליף את הסרוקסט לתרופה כמו סימבלטה או ברינטלקס שעובדות על דברים נוספים? תודה אסף.

21/02/2019 | 17:10 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום , מאחר ותוצאות הטיפול צפויות להופיע תוך 4-6 שבועות, הייתי ממליצה בשלב זה להיעזר בסבלנות ולהמתין עוד שבועיים שלושה, מאחר ועדיין יש סיכוי לשיפור עם הטיפול הנוכחי.

22/02/2019 | 13:14 | מאת: אסף

היות והסרוקסט לא ממש הרגיע אותי וזה גרם לי לחוסר אונים וציפצופמם באוזניים.אני רוצה לדעת מתי אני עשוי להרגיש שינוי? כמו כן הייתי רוצה לדעת האם ברינטליקס יכולה כתרופה חדשה לעזור לי יותר מהסימבלטה ? תודה על ההתייחסות.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול