רוצה לפנות לייעוץ דחוף

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

14/02/2019 | 21:53 | מאת: אייל

זהו כבר נמאס לי עם האוסידי הזה וכל מכלול בעיות הנפש מהם אני סובל .. חושב לפנות לפר" ל גרינהאוס שהוא מומחה במצבים כשלי . מה חחות דעתך בעניין . במרפאה קשה מאוד לאזן אותי כנראה שאת מכירה את הרופאה שלי . אגב את מכירה אותי אשמח לייעוץ מה כדאיי לי לעשות כי הסבל הוא ממש חזק . תודה

21/02/2019 | 17:04 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, לצערי אינני יכולה לעזור במסגרת הפורום ולתת יעוץ פרטני. מומלץ כי תחזור ליעוץ של הרופא המטפל או תפנה לחוות דעת נוספת במידת הצורך.

26/02/2019 | 22:21 | מאת: אייל

שלום דר אירנה !! שאלה לי אלייך.... את מקבלת ליעוץ עיי ודרך קופח אני בכללית . תודה רבה

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול