בעיות נפשיות מלוווה בהיתמכרות לרטלין

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

13/02/2019 | 11:53 | מאת: דבורה

הייתי רוצה לדעת . במיקרה של בחור בן 26 שמטופל מי גיל 14 אם תרופות פסיקיאטרים . שמישתנים אם הזמן .עכשיו בירידה חדה במצב רוח ..והיתמכרות לרטלין היינו במרכז בריאות מאור ומפנים אותנו לבאר שבע לאישפוזית . מנהל המחלקה לתחלואה כפולה הוא דר. קרצמן רציתי לדעת אם הרופא מומלץ או איזה פיתרונות אחרות את ממליצה תודה מראש אמא מאוד מודאגת

21/02/2019 | 17:01 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, אכן במקרים בהם מדובר בשילוב של התמכרות והפרעת נפש, ההמלצה היא לטיפול במסגרת לתחלואה כפולה. הטיפול עשוי להיות מאתגר ולא פשוט וחשוב לשתף פעולה ולסמוך על המסגרת והמטפלים.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול