שיעורי ביית איך ומתי

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

22/01/2019 | 15:11 | מאת: אייל

שלום לכולם !! אני מזה כחודש התחלתי טיפול פסיכולוגי שיחתי עם מטפל חדש כאמור .. הוא עובד בצורה ממש שונה אבל כן עובדת ויש לו ניסיון של הרבה שנים .. אני חש שיפור במצבי כמובן לא מושלם אך אני שואף מה שיותר גבוהה . העניין הוא שהוא נותן לי ש.ביית לעשות יום ביומו. ואני לעיתים עושה או עושה חלקית .. העניין הוא מה ומי ואיך אני כן אצליח לבצע לפחות 80 % מהמטלות . תודה רבה תגובה

03/02/2019 | 13:50 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, את השאלה יש להפנות בראש ובראשונה למטפל עצמו, כדאי להעריך מהי חשיבותם של שיעורי בית ומהי המשמעות של ביצוע חלקי או אי ביצוע.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול