תופעת לוואי לכדור לברינטליקס

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

06/11/2018 | 17:31 | מאת: רועי

קיבלתי כדור ברינטליקס 5 מ״ג מרופאת משפחה נוטל אותו חודש ימים אני סובל ממעי רגיז מאז שהתחלתי לקחת יש לי גזים מסריחים שאנשים לא רוצים לשבת לידי מה ניתן לעשות ? והאם זו תופעת לוואי של הכדור ? תודה

08/11/2018 | 11:22 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, ברינטליקס עלול לגרום לתופעות לוואי במערכת העיכול ויש סבירות גבוהה שהתופעות שתיארת קשורות לתרופה. במידה ואין הקלה בתופעות אלו עם הזמן, כדאי לבצע הערכה מחודשת בנוגע לטיפול ולשקול החלפת תכשיר במידת הצורך.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול