טיפול בתוספי תזונה פרוטוקול וולש

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

19/09/2018 | 16:55 | מאת: נתי

שלום ד"ר אירנה, רציתי לדעת אם שמעת על רופא בארץ המטפל בדיכאון (נוסף לטיפול תרופתי) בתוספי תזונה לפי פרוטוקול וולש- בדיקות מינרלים, ויטמינים ורכיבים נוספים , ומתן טיפול תזונתי בהתאם. יש מידע רב באינטרנט על כך (נקרא גם Biobalance), ניתן בעיקר בארה"ב, אוסטרליה וניו זילנד, אך לא מוצאת רופא בארץ שעובד לפי פרוטוקול זה. אשמח לדעת אם מישהו מכיר, ויכול להפנות אותי אליו. תודה מראש!

04/10/2018 | 12:12 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, לצערי אינני מכירה את הפרוטוקול ולא ידוע לי לגבי רופאים בארץ העובדים לפי הפרוטוקול.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול