ציפרלקס חרדה ועייפות

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

30/12/2017 | 16:15 | מאת: ליבוש

שלום רב אני נוטלת ציפרלקס 10 מג בעקבות הפרעת חרדה. מזה כ9 שבועות בסופי שבוע אני ישנה 10-12 שעות ועדיין מרגישה מאוד מאוד עייפה גם במהלך השבוע חווה עייפות ותשישות... האם זה הגיוני בשלב זה? מה ההמלצה להמשך? זה ממש מוריד את התפקוד היומיומי כמו כן מרגישה שהחרדות לא נעלמו לחלוטין....

03/01/2018 | 14:53 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, במידה ועייפות הופיעה בעקבות תחילת הטיפול בציפרלקס וקשורה אליו, יש מקום לשקול החלפת התכשיר. כדאי לפנות לפסיכיאטר המטפל ולהתייעץ בנוגע לאפשרויות אחרות.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול