שאלה על אמא בצב נפשי לא טוב

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

09/12/2017 | 23:42 | מאת: דבורה

שלום, אמא שלי בת 73 כבר שנתיים לא הייתה אצל רופאים, כי מסרבת ללכת לביקור רופאים כרגע מצב נפשי וזיכרון מאוד החמירו. האם את עשה ביקור בית בפ"ת, כמובן בתשלום נוסף, ואם כן,כמה עולה שרות שלך. מעוניינת לאבחון של אלצהיימר דמנציה וכו.. תודה

17/12/2017 | 16:22 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, מומלץ לפנות לקופ"ח ולבקש התערבות של רופא משפחה / יחידה לטיפולי בית וכן להתייעץ עם עו"ס של הקופה או הרווחה ולתאם ביקור בית של הגורמים הנ"ל. אין באפשרותי במסגרת הפורום לתאם ביקור בית.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול