למה זה קורה לי כל הזמן?

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

22/09/2017 | 15:42 | מאת: ניר

לקחתי כמעט כל ssri שקיים במשך חודשיים ,בחי השפעה מי יודע מה ,אבל צמיד שהפסקתי טיפול פתאום הייתי מרגיש השפעה לשבוע-שבועים ,ואז המצב חוזר לעצמו החרדות ודיכאון ,למה זה קורה? קרה לי עם פקסט ופריזמה

22/09/2017 | 15:47 | מאת: ניר

בלי* תמיד* הכוונה שהפסקתי לקחת את התרופה פתאום היה שיפור לזמן מסויים קיבלתי בוסט כזה ואז שהתרופה יצאה מהגוף המצב חזר לקדמותו

25/09/2017 | 09:04 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, תכשירים מקבוצת SSRI משפיעים לאט, בדרך כלל רק לאחר 4-6 שבועות ניתן להתרשם מהתוצאות. מאחר והפסקת את הטיפול אחרי חודשיים, יש סיכוי שדווקא אז ההשפעה התחילה להתפתח והרגשתה את השיפור שחלף מהר מאחר וכבר לא הייתה נוטל את התרופה. כמובן שיתכנו גם סיבות נוספות וכדי להגיע למסקנות יותר מבוססות ולעזור לך יש צורך בהערכה מקיפה של מצבך ותגובות לטיפולים השונים.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול