חרדות וטיפולי פוריות טיפול

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

26/07/2017 | 17:22 | מאת: מאיה

שלום רב אני נמצאת בטיפולי פוריות וסובלת מחרדות שמעתי שיש חומצה אמינית טריפטופן ושאלתי היא האם היא מותרת בטיפולים ובהריון אותו דבר לגבי ציפרלקס

26/07/2017 | 21:35 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, באופן כללי, בכל השאלות הקשורות לבטיחותם של התכשירים הספציפיים בהיריון, מומלץ לפנות למרכז הטרטולוגי אשר מרכז את המידע העדכני ביותר בתחום. נכון להיום הטיפול בציפרלקס מותר בהיריון בכל השלבים. התכשיר השני שהזכרת אינו מוגדר כתרופה ולכן סביר להניח שאין מידע רפואי אודות בטיחותו בהיריון ולא מומלץ להשתמש בו.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול