נמאס לי מהחיים האלה לגמרי

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

05/07/2017 | 12:56 | מאת: דניאל

שלום דוקטור אני נמצא בשלב שנימאס לי מהחיים באמת נימאס לי אני לא מסוגל להתמודד עם החיים יותר יש לי הרבה בעיות בחיים טופלתי בעבר ולא עזר לפני חודש היה לי מעשה שלא הצליח אני רוצה להתאשפז רק לא יודע איך ולמי לפנות בבקשה עזרי לי כי אני לא יודע מה עוד לעשות

10/07/2017 | 14:13 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, אכן, מהכתוב עולה כי אתה שרוי במצוקה משמעותית וזקוק לעזרה. מומלץ כי תפנה לבדיקה פסיכיאטרית במסגרת מיון של בית חולים פסיכיאטרי קרוב למקום המגורים שלך (ניתן לברר את המיקום הספציפי במסגרת קופ"ח).

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול