ציפרלקס והפרעות בתפקוד המיני

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

05/07/2017 | 00:26 | מאת: מישהו

שלום ד"ר, אני הומוסקסואל בן 32, מטופל בציפרלקס מזה כ - 14 שנים. בשנים האחרונות על 15 מ"ג ליום (ניסיון לרדת ל 10 מ"ג ביום גרם לרגרסיה) וטיפולים אחרים לא התאימו. איפשהו אחרי כמה שנים התחילו הפרעות זקפה ובעיות מסויימות בתחושה ולכן בהדרגה הפסקתי לחלוטין לחדור במהלך סקס וכבר שנים רבות אני נאלץ להסתפק רק באוראלי ואוננות. הייתי אצל כמה מומחים גדולים באורולוגיה, סקסולוגיה ופסיכיאטריה שטענו כי זה כנראה מהציפרלקס - שינויים לתרופות אחרות או שילובי תרופות לא התאימו ואילו טיפולים בויאגרה או סיאליס גרמו לתופעות לוואי בלתי נסבלות. בחודשים האחרונים נוספו בהדרגה תסמינים של קושי להגיע לאורגזמה וירידה בהנאה / ריגוש. האם יש תקווה? יש מה לעשות? כבר שנים רבות שהגילאים הכי יפים שלי מתבזבזים בתפקוד מיני לקוי :( תודה

05/07/2017 | 15:53 | מאת: ניר

בקשר לקושי להגיע לאורגזמה אין מה לעשות אלא להחליף כדור ... בקשר לזקפה אפשרי לקחת סיאליס 5 יומי או 20 לפי צורך

10/07/2017 | 14:11 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, מאחר והבעיה המרכזית היא בתפקוד המיני והשינויים בטיפול הפסיכיאטרי לא היו מוצלחים, כדאי לפנות ליעוץ למרפאה יעודית שעוסקת בטיפול בהפרעות בתפקוד המיני (עדיף מרפאה גדולה על בסיס בית חולים מוכר). במסגרת המרפאה ניתן יהיה לבחון מגוון רחב של טיפולים (ולא בהכרח רק תרופות) כדי לסייע לבעיה הספציפית שלך עם כל המורכבות הנלווית.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול