אסטו - חלומות לא נורמליים

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

12/06/2017 | 05:55 | מאת: אבי

שלום, התחלתי לקחת אסטו חמי כדור לפני כחצי שנה, אחר ונהיו לי בעיות שינה הייתי נרדם לפעמים מאוחר ומתעורר מאוחר, בגלל זה לקחתי את התרופה לא בזמן סדיר. לאחרונה היו כמה פעמים שלא לכחתי את התרופה לכמה ימים, עכשיו כשבוע אני מתחיל לראות חלומות לא נורמליים איך שאני מתחיל להירדם, ואז אני מתעורר וככה לא יכול לישון. אנה מכם בבקשה!!! תסבירו לי מה כדי לעשות והאם ומתי הסימפטום עלול לעבור?? אני שוקל להפסיק את התרופה כי יש לי ממנה פחד והיא משנה לי את האישיות מה שמפריע לי גם.

12/06/2017 | 06:03 | מאת: אבי

תיקון - חצי כדור של אסטו10

12/06/2017 | 11:19 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, קודם כל אציין שמדובר במינון נמוך אשר בדרך כלל אינו יעיל לטיפול בדיכאון. תופעות לוואי לרוב חולפות תוך שבוע שבועיים הראשונים מתחילת הטיפול וסביר להניח כי התופעות שאתה מתאר אינן קשורות לתרופה אלא מהוות חלק מתסמינים הנפשיים שאיתם אתה מתמודד. לצורך התאמת הטיפול, חשוב לעבור הערכה פסיכיאטרית מקיפה, לאבחן את הבעיה ולהתאים לה טיפול בהתאם להתרשמות הרופא.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול