אביליפיי עושה חרדות קשות -מה עושים

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

21/05/2017 | 14:22 | מאת: אבי

אני מקבל אבילפיי 10 מג [כי פחות זה לא משפיע] זה עוזר לי מאד לסדר את המחשבות ועוזר למוטביצה. אך כל הזמן אני בתחושה לא מוסברת של חרדה נוראה כאילו הולך לקרות אסון, ובנוסף אני מתוח בין אנשים. הרופא נתן לי הרבה קלונסקס ואחר כך קסנס. זה לא עוזר אלא אם כן מרדים. חבל לי להפסיק את האבילפי ואני אובד עיצות

28/05/2017 | 13:37 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, כדי להתאים טיפול באופן נכון, קודם כל יש להבין ממה נובעת החרדה , למשל האם מדובר באחד הסוגים של הפרעות חרדה או לסירוגין היא חלק מבעיה אחרת. בכל אחד מהמקרים הטיפול יכול להיות שונה ולכן לא ניתן ללא בדיקה להצביע כעת מהי הדרך הנכונה, מלבד להמליץ לך לחזור שוב לבדיקת הרופא המטפל כדי לחדד את האבחנה ולחשוב על הטיפול שיכול לתת מענה לבעיה.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול