האם יש קשר בין נתילת ציפרמיל והזעת לילה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

03/05/2017 | 17:42 | מאת: קורין

אני לוקחת ציפרמיל ונווורינג למניעת הריון כבר כמה שנים (4)מתפקדת מעולה עובדת במשרה מלאה++ מריגשה מעולה ומאוד רוצה להגמל ולא יודעת אייך??? אני סובלת מאוד מהזעת לילה(מתעוררת רטובה) כבר למעלה מחצי שנה האם זה קשור לציפרמיל?? אודה לעזרתך בתודה ובברכה

06/05/2017 | 13:37 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, רסיטל יכול לגרום להזעה מוגברת ובדומה לתופעות לוואי אחרות, גם התופעה הזאת מופיעה עם תחילת הטיפול. לעומת זאת, התופעות שמתחילה תקופה ארוכה לאחר תחילת הטיפול, כמו במקרה שלך, סביר להניח אינן קשורות לתרופה ומחייבות בדיקה של רופא. הזעות לילה עלולות להעיד על קיום בעיה רפואית ולכן חשוב לפנות לבדיקה של רופא ממשפחה בהקדם אפשרי.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול