בריטנליקס 5 מ"ג כטיפול התחלתי

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

13/02/2017 | 17:27 | מאת: משה

שלום, קיבלתי את התרופה ברינטליקס 5 מ"ג לדיכאון. האם המינון של 5 מ"ג זה מינון טיפולי שיכול לעזור או שמדובר רק במינון התחלתי בכדי להתרגל לתרופה לפני שמעלים למינונים טיפוליים (10 , 15, 20 מ"ג) ? האם אפשר לראות תוצאות מטיפול של 5 מ"ג ברינטליקס?

20/02/2017 | 17:10 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, המינון המינימאלי הטיפולי הוא 10 מ״ג, אמנם במקרים בהם יש תופעות לוואי עם המינון הנ״ל, ניתן לרדת למינון נמוך יותר של 5 מ״ג, אשר גם הוא עשוי להביא לשיפור, אם כי באחוז נמוך יותר מהמקרים.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול