טיפול בויפאקס

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

04/08/2008 | 14:42 | מאת: אסתר

אני מטופלת בויפאקס 75 מ"ג 3 כדורים ביום, האם הכדור גורם להשמנה? והאם ניתן לעשות דיאטה בזמן השימוש בו? אני אחרי לידה וצריכה להוריד משקל דחוף, תודה!!!

07/08/2008 | 11:31 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

אסתר שלום, תופעות הלוואי העיקריות של ויאפקס הן בחילות, כאב ראש והפרעות בשינה. השמנה לא אופיינית לויאפקס ויכולה לנבוע אצלך גם מסיבות שלא קשורות לכדור, למשל, שינוי בחילוף החומרים בגוף אחרי הלידה, חוסר תפקוד של בלוטת התריס (חשוב לבדוק TSH) לחץ סביבתי ועוד. בכול אופן כדאי להרבות בפעילות גופנית ולשים לב להרגלי האכילה שלך. תודה על פנייתך לפורום, ברכות חמות ואיחולי הצלחה בהורות! אשמח לענות על שאלות נוספות, בברכה,

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול