ביתי בת ה-3

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

25/08/2008 | 15:19 | מאת: גליה

אני מוצאת את ביתי הרבה פעמים נוגעת בפות שלה (ממה מחדירה אצבעות). אני לא יודעת איך להגיב באותו רגע ומה לומר. מקווה שזה הפורום הנכון לשאול השאלה הזו. אבקש עזרה תודה

הרבה ילדות בגיל הזה נוגעות באברי מינן ומאוננות. צריך לשלול גירוי באברי המין שגורם לילדה לגעת שם, פטריה , תולעים או זיהום אחר.. התיעצי עם רופא ילדים. שאלי את הילדה האם המגע גורם לה לתחושות נעימות ואם כן - הסבירי לה שזה בסדר לגעת בעצמה אבל לא בפרהסיה אלא בחדרה. בברכה ליאורה אברמוב

26/08/2008 | 09:27 | מאת: איילה

יש לי בעיה די דומה - הבעיה אצלי שהילדה שלי בת 6 והיא כל הזמן כשהיא שמה תחתונים היא שמה אחריה חצאית ואני כל הזמן רבה איתה ואיני יודעת מה לעשות מפני שהיא כל הזמן מרימה את החצאית ברחוב וזה עושה לי פדיחות ואיני יודעת מה לעשות אנא תשובה בהקדם - תודה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים