הריון?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

18/08/2008 | 16:36 | מאת: שיר

שלום! התחלתי לפני כחודשיים לקחת גלולות (פמינט) לקחתי חפיסה אחת והפסקתי, לאחר שקיבלתי את המחזור . במהלך החודש הזה אני וחברי שכבנו פעמיים והגמירה שלו הייתה חיצונית. המחזור שלי עכשיו מאחר ביום האם המחזור שלי מתעקב בגלל הגלולות או עקב אי זהירות שלי ושל בן זוגי?? אשמח מאד לתשובה מהירה ועזרה בנידון.

כנראה שהמחזור מאחר כי עשית קצת בלגן בסדר הרגיל שלו כשנטלת חודש גלולות והפסקת. אבל כדי לשלול בכל זאת הריון, עשי בדיקת שתן והשתמשי בערכות שיש בבתי המרקחת לשלילת הריון. בברכה ליאורה אברמוב

27/08/2008 | 20:07 | מאת: מישהי שזקוקה לעזרה

אני לא מבינה מה הולך אצלי.. אין לי עדיים מחזור סדיר..ואחרי איחור של חודש הופיעו לי התסמינים של לפני..כאלו התנפחות הבטן..כאבים בבטן התחתונה.והפרדות חומות...שהופיעו בדיוק ליומיים..ועכשיו חזרו לי להפרשות הרגילות.. האם יכול להיות שאני בהריון איכשהו?

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים